Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :( Sevgili matri,evet çok haklısın keşke testlerden vazgeçip sevgimizi yaşasak inan ben de çok istiyorum...
Evet durumu düzelttik gibi bakalım şimdilik inşallah bozulmaz...biliyor musun herşey ona güvenmemle öyle kolay oldu ki içimde... şimdi üst üste aramalar yapıp sıkmıyorum,sitemler etmiyorum ters birşey söylemiyorum en güzeli önceki kadar kıskanmıyorum :) ya bu nasıl oldu gerçekten güvenmek mucize gibi birşeymiş kafam öyle rahatki..inşallah bozulmaz inşallah herşey yoluna girer ve düzelir... en güzeli bir adım ben geliyorsam bir adım da onun bana gelmesi oldu o da benim yaklaşımımı geri çevirmedi :)
Sevgili maxxin durumuna çooook üzüldüm :( ne diyeceğimi bilemiyorum ama anladığım kadarıyla bir erkeğe ne kadar beni aldatıyorsun fln dersen veya düşündüğünü belli edersen erkek yapmıyorum ama madem böyle düşünüyor o halde yapayım bari diyor ve harekete geçiyor..bunu anladım doğru mu ?
evet artık bunu yapmayacağım Allahın izniyle... çünkü ben o kızdan uzaklaştırayım diye çabalarken daha da kanka olmalarına sebep oldum en çok en en en çok da bu durum asabımı bozdu... şimdi sormuyorum bile ve eminim ki beni yine deneyip tepkimi ölçecek ve inş ben o sınavını başarıyla geçeceğim...
inşallah senin için de herşey yoluna girer... ne diyebilirim ki... |