Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2010, 11:34 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: birde ben anlatayım.

Kaybettiğin yakınlarına Allah rahmet eylesin.

Eminim birçok yeteneğin vardır ve dışarı çıkmak için can atıyordur. Sende de bunu yapabilecek potansiyel var. Kekemeliği aşmışsın. Bu çok önemli bir şey. Konuşma bozuklukları çok zor düzeliyor. Benimde hayatım boyunca konuşmamın güzel olmaması kabusum olmuştur ve sırf bu nedenle insanlar konuşmamı ve sesimi duyacaklar diye biriyle tanışmaktan bile nefret ederdim.

Şimdi aştım çok şükür. Ancak insanlarda alay etmeyi bıraktılar. Zaman zaman gülen olsa da ben önemsemiyorum artık. Bence sende önemseme.

Asosyal misin? Arkadaşın yok mu? Olmasın nolucak? Tek başına git sinemaya, tiyatroya. Ya da merak ettiğin yerler varsa. Kendi kendine vakit geçir. Sigarayı da bırak. Sağlığına yazık. Geçmişle yaşanmaz. An'ın güzelliğini keşfetmeye bak. Affetme çalışmaları da yapabilirsin. Sana kendini kötü hissettiren kişi ve olaylara karşı. Ben çok ilerleme kaydedeceğine inanıyorum. Güzel haberlerini de okumak dileğiyle.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.