Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2010, 11:07 AM   #5 (permalink)
tolgaasya
Yüzbaşı

tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: YAŞAMAYA DEĞER...

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Tolga,

Sana sadece bir soru sormak istiyorum, bugüne kadar affedemediğin olaylar yaşamın, ama senin yaşamının değil, hayatın akışını engelledi mi????

Engellemedi değil mi? Bunlar yalnızca seni ve sevdiğin insanları etkilemiş olaylardır. Sevdiğin insanı sevabıyla günahıyla seversin. Yanlış yaptıktan sonra doğruyu gördüysen, bundan bir ders çıkarttıysan - ki çıkarttığını biliyorum-, seni seven herkes bunu görecektir. Önce kendini affet. Doğduğundan beri attığın her adımın bugün seni sen yaptı. Bunu biliyorsun. Kendine haksızlık etme ki, kimse sana haksızlık etmesin. Yaşananların yüküyle başın önde yürümenin ne sana ne de bir başkasına faydası var. Yüreğini bunlarla doldurma. İlerlemek istediğin yolda en son ihtiyacın gereksiz ağırlıklar. Bugün rengarenk bir balonsun, kurtul şu fazlalıklardan ve yüksel. Kendini yürekten affet ki bir daha karşına çıkmasınlar, yükselmeni zorlaştırmasınlar.

Sevgiyle kal

Cevabın için teşekkürler. Şu an mükemmel bir hayatım var, her dakikası için şükrediyorum. Geçmişte; hayatımın akışını engelleyeek kadar ciddi bir şey yaşamadım, haklısın. Yine de geçmişe odaklanmak hoşuma gitmiyor. Nedenini hala çözemedim. Sırf bu yüzden günlük tutup tutmamak konusunda kendimle savaşıyorum :)

İçinde bir sürü umut olan rengarenk bir balonum ben. Güzel bir benzetme. Daha çok havalanmak için, daha çok ağırlık atmak gerekiyor...

Teşekkürler,Bluepebbles
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla