Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2010, 03:02 PM   #189 (permalink)
elisya
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,

Ben artık nadir kullanıyorum bu programı. Çünkü bu tür işlerde dikkatli olmak gerekiyor bana göre. Frekansları iyi ayarlamak gerekiyor. Bence konuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi olmayan kişiler -yani benim gibiler- çok fazla dinlemesinler. Kesinlikle bilinçli bir şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum bu programın. Daha önceden frekansları bilinçsiz olarak kullanıp olumsuz etkilenen biri olarak.

İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş diyebilirsiniz. Ancak dinleyen arkadaşlarımın çoğunun da bu konuda çok bilgili olduğunu sanmıyorum. İnsanlar bu işe yıllarını veriyor çünkü.

Program verilmiş ancak indirip kullanan herkes konu içindeki msjların tamamını inceledi mi bilemiyorum. Bu tür konularda önemli ayrıntılar vardır ve onları atlamamak gerekir.

Mesela bir frekansa aldığınız zaman ardından başka frekansa geçemezsiniz. Kulaklıkla dinlemeniz gerekir ve önerilen süreleri aşmamalısınız. Ayrıca bir kaç gün arayla dinlemeniz daha iyi olacaktır. Bunları büyük ihtimalle bilirsiniz. Ancak onun dışında merak ettiklerinizi ayrıca kendiniz de araştırın. Frekanslarla ilgili olarak bolca bilgi bulabilirsiniz.

Sevgilerimle.

evet, Haklısınız.. Ben de bugün gördüm konuyu tesadüf eseri. Konuyla ilgili bütün mesajları okudum. Mesela İlk başta herkes çok güzel, yararlı bir program olduğunu söylemiş. Ama sonra sakıncalarından da söz edilmiş. Ben programı indirdim. ama daha kurmadım. açıkcası kurayım mı daha karar veremedim de.
Çünkü onca mesaj okudum ama daha tam olarak nasıl çalıştığını ve ne için dinlememiz gerektiğini, ne kadar zaman sonra bu müzikleri bırakmamız gerektiğini kalıcı olup olmadığını falan tam olarak anlamadım.

Bu muzikler dinlenildiğinde beynin dalga frekanslarını değiştiriyor.

uyumak yada meditasyon yapmak istediğimizde başka frekanslı müzikleri
yada ders çalışmak istediğimizde ise başka frekanslı müzikleri dinlemek gerekiyor galiba. yanlış anlamadımsa. Faydasını gören olmuş ama illaki çok gerekli bir şey değildir heralde diye düşünüyorum.

yada bu frekanslar beynimizi şuanki durumumuzdan gerçekten daha aktif yada daha algılayıcı ve konsantrasyonu arttırıcı hale mi getiriyor.? Öle ise ben de dinleyeyim.
yok sadece o anda dinlediğimiz müzikle değişiyor ise beynimiz ve telkinler gibi hayat boyu kalıcı olmuyor ise pek dinleme taraftarı değilim ben şahsen, kendim olaraktan.... arkadaşlar.

Dinleyip kullananlara bir sorum var lütfen cevap verirlerse sevinirim.

Ne gibi artıları var beynimizi telkinler gibi kalıcı olarak geliştiriyor mu bu program ? Konsantrasyonu arttırıyormu mesela..
buna ihtiyacım var şuan da o yüzden
Teşekkürler.
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla