Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2010, 04:01 PM   #2 (permalink)
planner
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Bilgisayar Bağımlısı Olmak İçin Kaç Megabayt Gerekiyor?

İnternet bağımlısı kesinlikle değilim. Bilgisayardan uzaklaştığımda bir kaç gün sonra tabi ki eksikliğini hissediyorum ama hiç temel ihtiyaçlarımın ötesine geçecek kadar onu hayatımın merkezine koymadığımı görüyorum.

Özellikle okul çağındaki çocukların/gençlerin internet ortamındaki konuşma tarzını günlük hayatlarında da benimsediklerine üzülerek şahit oluyorum. Sokaktaki tabeladaki yazım yanlışına gülerken, bunları düzgün yazacak neslin de böylesine yanlış bir yazım dilini(chat dili) benimsemiş olması üzücü.

Lütfen elimizden geldiğince düzeltmeye çabalayalım. Tabi ki önce her şey kendimizde bitiyor, savunduğumuz şeyi kendimizde gösteremiyorsak zaten baştan güvensiz bir tablo çizmiş oluruz. Ama o aşamayı aştıktan sonra da durmayalım. Çoğumuz biliriz "denizyıldızının hikayesi"ni...

Teşekkürler yazı için.