Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2008, 10:16 AM   #183 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

Nurhanza bugün yaşadıklarımız geçmişte çektiklerimizdir .Yarın yaşayacaklarımızda bu gün ki çekimlerimiz olacaktır .Lütfen hayatına olumsuz çekimler yapma .Bende 40 yaşında çok olumsuzluklar yaşadım ve sıkıntılar bile bana çok şey öğretti kendim için hep iyi ve kaliteli insanlarla olmayı diliyordum ve bir gün secret kitabını okudum ve benim hayatımı nasıl değiştireceğimi neler yapmam gerktiğini gördüm .Ben hep yanlış olumlamalarla hayatı kendime zehir etmişim yanlış şekilde dua etmiş yanlış şarkıları dinlemişim .Şimdi ne yapmam gerektiğini buldum öceklikle kendime olumlu telkinlerde bulunuyorum .Dualarımı olumlu yapıyorum .Mesela ben Allahım çocuklarımı kötülüklerden koru diye dua ederdim Allah önce kötülüğü verip sonra koruduğunu öğrendim .Şimdi allahım çocuklarımı iyi günlerde iyi insanlarla iyi anlar yaşat diyorum.Her şeyin içinden olumsuz kelimeleri çıkardım yerine olumluları koydum .Önce biraz kandırmaca gibi gelsede sonra yaşam biçimi oluyor.Sonra sabah akşam şükürlerimi yapıyorum ne çok şükredecek şeyim varmış bende şaşırdım listemi yapınca şimdiki ben yüzündeki kocaman bir gülümsemeyle uyanıyor .Umarım sende aynı şeyleri yaşarsın içindeki enerjiyi kendini yenilemek için kullan ve hayatı akışına bırak .Yolun aydınlık ve açık olsun.