Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2010, 06:10 PM   #5 (permalink)
Egesu125

Egesu125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 40
13 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Egesu125 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nasıl Yapacağım Lütfen?

Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle geçmişin hüznünden kurtulmalısın.Hatırlamak tekrar tekrar aynı olumsuzlukları yaşamak demektir.Benlik sevgisiyle ilgili bir olumlama var umarım işine yarar.

Benim Sevgim Güçlüdür

Kendime aşık bir insan gibi davranıyorum.Başımdan onlarca olay gelip geçiyor ama kendime duyduğum sevgi değişmiyor.Bu kibirli ya da kendini beğenmiş oluduğum anlamına gelmez.Bu tür insanlar aslında "Senden çok daha iyiyim" maskesi altında kendilerineden nefret eden insanlardır.İnsanın kendini sevmesi yalnızca varlığının mucizesini kutlamasıdır. Eğer kendimi seversem ne kendime ne de başkalarına asla zarar veremem.Benim için dünya barışının sırrı koşulsuz sevgide yatıyor.Bu insanın kendini kabullenmesiyle ve sevmesiyle başlar.Kendimi sevmek için mükemmel olmayı beklememe gerek yok.Kendimi şu anda olduğum halimle kabulleniyorum ve seviyorum..

Güzel olumlamalar.Fakat ben 1 2 gün uyguladıktan sonra sıkılıyorum.Biraz tez canlıyımdır etkisini hemen bekliyorum..Ama güzelmiş..
Egesu125 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla