Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2008, 12:55 PM   #10 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!!

Alıntı:
askin Nickli Üyeden Alıntı
evet bu sabah güne pozitif başlama gibi bir ruh halinde iken..haberlere bakmak gibi bir hata yaptım..allah aşkına söylermisiniz böyle bir dünyada olumlu düşünmek nasıl bir beceri...benmi beceriksizim yoksa burdaki arkadaşlar mı çok polyana
selam askın.
sabahları sadece haberleri izlemiş olmak için izlemeye çalışsan nasıl olur? yada yüzünü güldürecek bişeyler yapmaya...
mesela oğlunu izle uyuyorken. yada uyanıksa onla oyna? bu şekilde akşamları oğluşuna ayıramadığın vakti sabahta olsa bir nebze de olsa onla ilgilenmek daha cazip fikir diye düşünüyorum...

haberleri dinleyeceğim dersen o ayrı onun içinde çözüm var. eğer aracın varsa kendine ait, yolda haberler radyodan dinlenilebiliyor?

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla