Merhabalar Ömer,
Yanımıza hoşgeldin öncelikle..İyi ki geldin,burada çok şeyin farkına vararak değiştireceğini düşünüyorum.
Geçmişte yaşadığın herşeyi güzel ifade etmişsin..Kolay yaşanan şeyler olmasa da bunun böyle devam etmeyeceğini bilmeni istiyorum..Şizofren tanısı kendi kendine koyduğun bir tanı mı..Bir uzmana görünmende fayda var..En doğru açıklamayı yapacaktır sana..
Sitemizin sayısız nimetlerinden de faydalanmalısın tabii..
Yeni üye olduğuna göre mail adresine gelen ilk etapta dinlemen gereken telkinleri (Ego güven güçlendirici-Suçluluk Duygusu)dinlemekle başlayabilirsin..Bu telkinleri kullanım rehberindeki tavsiyelere göre toplamda 80 saat dinlemelisin..Ayrıca Mutluluk telkinini de hemen dinlemeye başlamanı tavsiye edebilirim..Diğer telkinleri de bu süreden sonra ekleyebilirsin..
www.telkinmp3.com da tüm telkinleri istediğin versiyonlarda bulabilirsin..Kendine Güven,sosyallik artırıcı,sosyal fobi,topluluk önünde konuşma,koruma kalkanı vs..Ayrıca pekçok faydalı konu bulacaksın,olumlamalar,affetme çalışmaları..Siteyi güzelce incelemelisin.
Bir süre sonra içsel konuşmaların olumlu olmaya başladıkça hayata bakış açın da değişecek..
Buradan sana istediğin desteği vermeye gönüllü pekçok dost bulacaksın..
En kısa sürede güzel değişimlerinin haberini de yazmanı diliyorum..
Sevgiler..