02-10-2010, 09:55 AM
|
#6 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ben kimim yardimci olursaniz sevinirim... Merhabalar Ömer, yeni bir hayat çok güzel şeyler söylemiş. Üzerine ne koyabilirim bilmiyorum. Sen tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de büyümeyi, gelişmeyi, değişmeyi ve mutlu olmayı seçmişsin. O nedenle aramızdasın. Hayatımızı genel olarak ele alırsak (her durumda değil elbette) seçimlerden ibaret olduğunun farkındasındır. Esrar kullanman, internet bağımlılığın, sonrasında esrarı bırakman senin seçimin sonucunda gerçekleşen olaylar. Şimdi de mutlu olmayı ve kendini daha iyi hissetmeyi seçtiğin için bunları yaşayacaksın. O nedenle geçmişte böyle oldu gelecekte de şöyle olabilir mi gibi olumsuz fikirlere odaklanmayı bırakmalısın. An'ı yaşamaya bak. O zaman her şey güzel olacak. Daha 16 yaşındasın. Her şeyi değiştirmek için o kadar gençsin ki. Keşke herkes hayatını değiştirmeye karar verdiğinde senin yaşında olabilseydi. Her şeyin en iyisini kendin için en hayırlı olacak şekilde yapacağına inanıyorum. Yardıma ihtiyacın olduğu her zaman ben de diğer arkadaşlarım da buradayız. Ama kişinin en büyük yardımcısı kendisidir. Bunu unutma. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. |
| |