02-10-2010, 12:07 PM
|
#23 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Sevgili günlük sana yazmaya bayağ ara verdim.Galiba biriktirmeye ayırdım bu zamanı.Kitap okuyorum ve okuduklarımı biriktirdim hayatıma geçiriyorum artık.Bir korkumu yenme çalışmaları yaptım.Karşıdan karşıya ben veya başkası geçerken bir panik bir sinir harbine giriyorum.Sebebini biliyorum.Bir uzak yakınımız bu şekilde hayatını kaybetti ve rast gelip izlediğim bu tarz trafik kazası haberleri.Yanımda benle birlikte geçen insanada bunalım yaşatıyorum.Bunun için öğrendiğim şeyleri kullanarak bir çalışma yaptım.Kızımı uyuttum ve gece lambasıyla aydınlanan odada bu korkumla yüz yüze geldim.Hatırladığım ve kafamda canlanan bu hayalleri tersiyle değiştirtirdim.Herkez kazalardan sapasağlam kurtuldu.Şimdilik bu korkumdan uzaklaştım gibi.İlerleyen zamanlarda görcem,ve tekrarlamaya devam etcem.İnsanları izliyorum istemeden uzaktan uzağa hepsi ne kadarda bunalıma sürüklenmeye hevesli laflarıyla sözleriyle,olgunlaştığımı hissediyorum.Yani ben harikayım dostlarım ve herşey harika gidiyor..Sevgilerr...
__________________ |
| |