Cevap: İSTEMEDEN ASTRAL SEYAHAT uzun süredir bu tür yazılardan uzak duruyorum
ama yine başladım okumaya
önceki senelerde kendi bedenimi görmüştüm çok sıkıntılı bir zamanda oldu bu
artık bedenime çıkması için emir verdiğim yeter dedim bir dönemdi
yanlız bedenimi görmeden önce açıkca söylemem gereken birşey var uzandımda veya gözlerimi kapattığımda istediğim yerlerde görebilmekteydim kendimi
bunları hep hayal gücümün çok ii olmasından sanırdım belkide öyledir bilemiyorum
önceleri aklıma takılan her sorunun cavabını bulamazsam hayattta karşıma çıkmasa rüyamda görmekteydim daha sonra istediklerimi gözlerimi kapamayla görmeye başladım bedenimi görmeden ve bir gün aşırı sıkıntılarla boğuştuğum bir dönemde ne okuduğum ayetler ne yaptıklarım çare vermedi bir anda kendime emir verdimi biliyorum çık artık yeter ne oldunu anlamadım uzanmıştım havada kendi bedenimi gördüm o anda aşırı korkmuştum ne zaman nası salona gitttiğimi bilmiyorum sadece birileri yanımda olmalıydı
eşime anlatımda ii bir rüyaymış dedi espiriyle ama ben uyumuyordum
ve istemeden olmuştu
daha sonraları çok sevdiğim için istediğim yerlere gittimi gördümü görmek için vaya öyle hisetmek için gözlerimi kapatıyordum ve havada suda her yerde gezdimi görüyordum
hattta bir ara en son geliş yerimizi merak ettim
artık istediklerimi o yerleri zaten görüyordum veya sanıyordum
neyse uzandım
en son yer nerden geldik diye düşünmeye başladım ama çok sakindim
sadece bir merak vardı
öylesine düşünüyorken birden kendi bedenim haricinde bir yerde gördüm çok harika bir yerdi
daha demeye başladım sanki daha fazlasını istiyordum ağaçların üstünden daha dedikce
uzay yıldızlar ben sakin beklemedeydim neden hiç korku yoktu
sadece daha dedimi hatırlıyorum soruma cevap olacak en son yer ney
bunu görmek istiyordum
bilmiyorum belkide aklın bir oyunuydu bu
en son saydam bir cisimve nasıl desem sisili bir cisim salkım gibi ona bağlı her saydam cisim içerisinde başka tarif edemiyeceğim şeyleri gördüm o an daha dedim hatırlıyorum belkide 10-20 kere dedim ötesi neydi
ama ötesi ilerleme söz konusu bile olmadı uyanıkkken gördümün hala yorumunu yapmakta zorlanıyorum
açıkcası
bu istediklerini görme insanda bu dünyanın zevkinden uzaklaşmasına neden oluyor gibi geldi bana
neden derseniz her fırsatta gözlerimi kapayıp istediklerime yönelmem o diyarlarda bulunmam beni bir noktadan sonra bu dünyadan hoşnutsuz olmaya hatta int bağımlısı gibi bu durma yönelmeme neden oldu
baktım güzel hiç gitmedim yerlerde olmak
özellikle hiç gitmediğim bir yeri düşündüm bilmedim görmediğim neden derseniz böyle bir yerde ne varsa sonra araştırmak ve gördüklerim gerçekmi diye bulmaktı
sonuç düşündüm yerleri gördüklerimi not aldım
araştırdım ilgin resimleri görür görmez orada gezdimi hissi gördüklerimin aynı olması şaaşrıtı ben sadece hayal diyordum
ama hiç görmediniz yeri hayal etmek bire bir ne kadar mümkün
neyse daha sonra bu düşünce veya olay her neyse
gereksiz oldunu düşündüm hayatın gerçekcilinden de kopmamak lazımdı
gem vurdum bu gözlerimi kapayarak istedim yerlerde gezinmeyi
istedimde zaten oluyor ama hayatta bir gerçeklik var yaşamam gerek bir dünya hayatı var
neyse fazlaca yazdım
ara sıra bu yazılar karşıma geliyor mıknatıs gibi çekiliyorum okumayı seven biriyim ama açıkcası bilerek bedenimi dışarda görmeye pek cesaretim yok
sevgi ve saygıyla kalınız
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |