Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2010, 12:18 AM   #9 (permalink)
nate57

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nate57 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ben kimim yardimci olursaniz sevinirim...

hepinizin cvplarini okudum vakit ayirip okudugunuz icin cok tskkür ediyorum ve yazilariniz sayesinde umutlanmaya basladim bi arkadasimda yazmis o ana odaklanmaya bak cok hosuma gitti...

bi kac sey daha yazmak istiyorum hayat hikayem degilde karakter bakimindan nasil bi karaktere sahip oldugumu bende tam bilmiyorum degisik bi insanim...
cok kirilganim son zamanlarda azalmasina ragmen halen öyle insanlarin bana dediklerine cok üzülüyorum kafama takiyorum mutluyken birden birisinin dedigi söz beni gene parantez icinde depresyona sokabiliyor cok cekingen bi insanim insanlara cabuk güveniyorum herseyimi paylasiyorum cünki nedense insanlarin bukadar kötü olabilecegine inanmiyorum diyorumki neden bunu bana yapsinki bana kötülük bundan ne kazanabilirki cok cabuk güvendigim icinde cokkez satildim arkadaslar tarafindan ve son olarak cok dalgin bi insanim
bi sorum var sizce ben telkinlerde nerden baslamaliyim basladiktan sonrada faydasini görür görmez size haber verecem

bide telkinlerde biraz dinledim sucluluk felani atakan beyin sesini duyunca nedense kötü hisler geliyor aklima mutsuz oluyorum ozaman diyorum ya kötü emeller varsa bu telkinin iceriginde istemiyorum bu hissi ama nedense kendiliginden geliyor saygilarla ömer
nate57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla