Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı
Bu benim tekrarladığım olumlamalarımdan..Sanada faydalı olacağına inanıyorum.. -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. 2 gündür evde olmadığım için internete giremedim. Dün gece geldik eve.Dün gece itibariyle tekrarlamaya başladım.Bu sabah uyanınca da tekrarladım.Hemen olmaz ama çok küçük kıpırtılar hissettim. Zaten 3 gündür yavaş yavaş normal halime dönüyorum. Dün de ara sıra gittiğim Genç beyin dergisinin ücretsiz verdiği seminere gittim. Konu " İçinizdeki dehayı keşfedin"di. Seminer de beni biraz harekete geçirmeye yardımcı oldu.Çıkışta eksik genç beyin sayısıyla "Dahinin el kitabı" kitabımı aldım. Ayrıca yelkinleri dinlemeye devam ediyorum. Henüz günlük 1-2 saat dinleyebiliyorum. Suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini ağırlıklı olarak dinliyorum. Arada aparatif olarak erken uyanma, ertelemekten kurtulma, kilo verme dinliyorum. İnanıyorum olacak. 2 gündür akşamları tv seyretme isteğim kayboldu. Dizi saatinde kitap okuyorum. ( Aman maşallah maşallaaaaaah)Hayallerimin gerçek olacağına şimdi her zamankinden fazla inanıyorum.