Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2010, 03:08 PM   #27 (permalink)
KüçükFilozofKız
Teğmen

KüçükFilozofKız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 76
97 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KüçükFilozofKız is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler...

Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Hemen bahanelerimi sayıyım dur yazmamamla alakalı
Tüm vaktim okulda geçiyo efendim,tekrarlar falan derken geç oluyo uğrayıpta yazacak halim kalmıyo

Önce ilk günümü anlatmak istiyorum
Gecen yıldan arkadaşlarımla hasret giderdim,kimse değişmemiş herkes aynı..Boy kompleksi devam edecek bu yılda anlaşılan
Sonracığıma Alanlar kalkmış hikayesini dinledik İlker Hocadan.
Her sene sistem değişir ve biz o sistemin kobayları oluruz..Bizim dönem çok talihsiz ilkler hep bizde denendi.
Söz de kalkmış tabiki.10-Tma yerine atıyorum 10-a olacak ama sonucta Tm secenlerin oluşturduğu bi sınıf olacak.
Neyse efendim,Okulumuzda 5 tane fen sınıfı acılmış ama bi tane de 38 kişilik Tm sınıfı açıldı..Düşünebiliyomusunuz 38 kişi!

Hocalarda dahil herkes yana yakıla bölmeye çalıştı amma müdür bey yanaşmadı..4 kişi fen secti nakil gitti vs.
Şuan 34 kişiyiz..Fenleri bizden daha üstün tutuyolar gibime geldi.Dersimize giren hocalar bunun aksini idda ediyolardı ama...
Gayet mutluyum o alanı sectiğim için,yeteneğim ve isteklerim doğrultusunda hareket ettim.Fende kuru kalabalık yapmak yerine Tmde başarısı kesinleşmiş bi öğrenci olmak tam bana göre...
Yeni bi sınıftayım doğal olarak,arkadaşlık ilişkilerimi zaman gösterecek..
Asla umutsuz ve çaresiz değilim!

Birazdan ders çalışmam elzem..İşi baştan sıkı tutmak istiyorumm..Herşey çok güzell olacakkkk!

Şimdilik bu kadarr..Sağlıcakla kal GünlükCan.
Ve GünlükCan'ımı okuyannn herkesss.. :)
Kocamann Sevgilerrr...!

Sadece Huzur.
KüçükFilozofKız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla