03-10-2010, 10:35 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 37
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 1 aydan geçik bir süre baş ağrısı çekiyorum. Alıntı: MMSI Nickli Üyeden Alıntı
Ego+Suçluluk telkinleri 1.5 aydan fazla dinledim daha önce baş ağrılarım yoktu 15 günden sonra 1 ay boyunca ve hala daha devam eden baş ağrım var gözlerimin bile ağrıdığını hissediyorum. Benim için çok önemli olan bu sene üniversite sınavım var ve Bugün de dershaneye gittiğimde sayısal konulardan bir şey anlamadım. Coğrafyadan bile hocanın derste anlattığı şeyi 5 dk sonra unuttum ve testi yapamadım. Böyle olacaksa eğer dershaneye gitmem boş yere o zaman..
Algıda bile sorun yaşıyorum, Zaten obsesyon olduğu için Antideprasan alıyorum. Onun bile etkilerini göremiyorum.. 10 dk önce ne yaptığımı hatırlamıyorum. Okuduğum metinden bir şey anlayamıyorum.. Kafamdaki aktif olarak kalktıktan ve yatana kadar devam eden saçma sapan ve bana karışan sesler ile uğraşıyorum bazen kendimi gereksiz bir aklımdan geçen düşünceye dalmış hissediyorum..
Ne yapacağım ben. | Geçici bir etki yaşıyor olabilirsin...Telkin dinleme süreni azaltabilirsin...Ses seviyesi yüksekse azaltabilirsin...Uzun süre bilgisayar dan dinliyorsan fan gürültüsü de baş agrısı yapmış olabilir dinleme şeklini degiştire bilirsin...dinlemeye ara verebilirsin... |
| |