Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 02:35 PM   #1 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Sen dünyanın en büyük mucizesisin

TANRI'NIN MIHTIRASI

Ağladığını duyuyorum. Sesin karanlığı geçip bulutlardan süzülüp kalbimin yolunu buluyor. Kapana kısılmış bir tavşanın çığlığı, yuvasından düşmüş bir serçe, bir gölde umutsuzca çırpınan çocuk bana acı verir. Seni duyduğumu bil. Huzurlu ol. Sakin ol. Acının sebebini ve ilacını biliyorum ve sana kurtuluşunu getiriyorum. Yıllar içinde dağılan çocukluk hayallerine ağlıyorsun. Başarısızlıkla yıkılan özgüvenine ağlıyorsun.Acıyla kendine bakıyorsun ve havuzda gördüğün aksine dehşetle sırtını dönüyorsun. Babil'in tüm altınlarının bir gün senin olacağını düşünmüştün. Kitaplardan okudukça, tabletlere yazdıkça, Süleyman'ın tüm bilgeliğinin sana geçeceğine inanmıştın. Mevsimler yıllara dönüşürken kendi cennet bahçende yüce hükümranlığını sürdürecektin. O umut tohumlarını içine kim ekti, hatırlıyor musun? Annenin rahminden çıkığın ve benim elimi yumuşak alnına dayadığım o anı hatırlayamazsın. En iyi dileklerimin senin olması için kulağına fısıldadığım sırrı hatırlamazsın. Ağlama artık... Bugün sen, yaşayan ölü olmaktan kurtuluyorsun. Sen benim en büyük mucizemsin. Ama en önemsiz sorumluluklarla yüklenmişken ve kendine güvenini kaybetmişken nasıl bir mucize olabilirsin? Borç içine batmışken ve yarınki ekmeğini nasıl kazanacağını düşünerek uyuyamazken nasıl bir mucize olabilirsin? Yeter... Olan oldu...
Hala seni seviyorum ve bu kelimelerle seninleyim. Sana toprağın tuzu olduğunu söylemiştim. Sana kendi canımdan can, kendi ışığımdan ışık vermiştim. Sen benim en iyi eserimsin. İçinde dünyanın en büyük şehirlerini yok edebilecek ve yeniden kurabilecek güçte atom enerjisi var. Sen fakir değil, zenginsin. Gören gözlerin, duyan kulakların, olup biteni algılamanı sağlayacak bir zekan, sevmene yarayacak bir kalbin var. Neden kendine ihanet ediyorsun? Neden tük hayır dualarının elinden alındığını düşünüp ağlıyorsun? Neden güçsüz olduğuna ve hayatını değiştiremeyeceğine inanarak kendini aldatıyorsun? Yeteneğin, duyuların, zekan, zevklerin, içgüdülerin, hislerin ve onurun yok mu? Umudun yok mu? Neden gölgelerde sürünüyorsun? Duaların bardağından taşıyor. Onları sana öyle bir cömertlik ve sıklıkla verdim ki, lüks içinde şımaran bir çocuk gibisin. Onların farkında değilsin.
Başarısızlığına sebep olan engellerin nerede? Onlar yalnızca senin zihnindeler. Nadide olduğunu ilan et. Kendini ufak tefek şeylerle uğraşmaya mahkum ettin ve orada başarısızlığını affedemeyerek, kendi nefretinle kendini yok ederek, kendini cezalandırarak, kendine ve başkalarına karşı işlediğin suçlardan iğrenerek öylece yatıyorsun. Sen kendini affedemezken, ben seni affediyorum. Seni dünya üzerindeki en değerli hazinesin. Senden bir tane daha yok. Dünyanın sonu gelene kadarda asla olmayacak. Özelliğinin ve tekliğinin hiçbir zaman farkına varmadın. Tek buyruğumla babanın 400 milyon sperminden biriyle, annenin 2 milyon tane ancak bir meşe palamudunu dolduracak hücrelerinden bilirini buluşturdum. Anne ve babanın 23 krozomundaki yüzlerce geni birleştirip her biri diğerinden farklı 300 bin milyar insan yaratabilirdim. Ama kimi yarattım? Seni!... Bir kralın hazinesine bedelken, kendini niye kuruşla ölçüyorsun... Seni aşağılayanları neden dinledin? Daha kötüsü onlara neden inandın? Artık nadideliğini karanlıkta saklama. Onu dünyaya göster. Kardeşinin yürüdüğü gibi yürüme. Liderinin konuştuğu gibi konuşma. Vasatların çalıştığı gibi çalışma. Bir başkasının yaptığını taklit etme. Kendin ol. Hiçbir engelin yok. Sen sıradan değilsin. Kendini aldattığını kabul et...
Hayat yolunda bir adım daha atmaktan korkma. Eğer aldığın gümüşten fazlasını vermişsen aldatıldığını düşünme. Verdiğin güzelliklerin bir terazisi var. Bir adım daha atmaya seni kimse zorlayamaz. Bu ancak kendi rızanla elde edebileceğin bir ayrıcalıktır. Takdir bilmeyen biri için çalıştığını düşünüp kendine dert yaratma. Onun yerine bırak alacaklın ben olayım. O zaman bileceksin ki her dakika verdiğin her ekstra hizmet, karşılığını benden bulacaktır. Kazanmaktan korkma. Sen bir mucizesin... Ve mucizelerde korku olmaz. Gururlan. Sen dikkatsiz bir yaratıcının bir laboratuvardali deneyinin bir ürünü değilsin. Anlayamadığın güçlerin esiri değilsinm. Sen bir amaçla yaratıldın. Seni bir dev dalgadan alıp çaresizce kumlara çarptığım günden beri sana olan inancımı hiç kaybetmedim. Sana düşünme gücü verdim, sana sevme gücü verdim, sana inanma gücü verdim. Ve hepsinden önemlisi sana seçme gücü verdim. Sen her iklime, her güçlüğe, her zorlamaya uyum gösterebilirsin. Benden yardım beklemeden kendi kaderinle başa çıkabilirsin. Kendin ve insanlık için en iyiyi bulabilirsin. Kendi özgür iradenle kendi yaradılışının doğasını belirleyebilirsin. Ne cennete, nede dünyaya ait olmak zorunda değilsin. Kendini istediğin şekle sokmakta özgürsün... Ama sen bu inanılmaz güçle ne yaptın? Kendine bak!... Yaşamında yaptığın seçimleri hatırla. Şimdi o acı anları yaşamamak için bir şansın daha olsaydı, dizlerinin üzerine çökerdin. Bunları sen yaptın. Artık şanssızlıkların benim eserim olmadığını biliyorsun. Tüm güç senin içindeydi. Sen harikalarla dolusun. Potansiyelinin sınırı yok. Bir daha asla kendini aşağılama. Hiç bir zaman yaşamın kırıntılarıyla yetinme. Asla yeteneklerini gizleme. Gözyaşlarını sil. Uzanıp elimi tut ve dik dur. Bugün sana şu bildirildi :
" SEN DÜNYANIN EN BÜYÜK MUCİZESİSİN !... "

ERHARD F.FREİTAG

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.