Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 05:07 PM   #147 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

merhaba
  • canımm her şeyy yolundamı bilmiyorum. kafamm ufacıkkaışıkk ama dediğim gibi ufacıkk...
  • yatay geçiş hala bellii olmadııı ..bakalım ne olacakk hala bekliorumm..ama olacağınaa inanıyorumm artıkkk.(aslında inanmak istiyorum) .çünkü başka çare göremiyorumm....
  • keşke soyismim başarır olsaydıı :)
  • başarıı ne güzeldir değilmii günlüğmm..elini attığın her olayın üstesindenn geleceğindenn eminolmakk ve bu düşünceylee tabikiiolurrr :)
  • evdeydim bugun(saçma bir söz oldu artık hep evdeyimm ki)
  • ewde bu aralarr bir program varrr tvde bende takıntı yaptıı ondan kurtulmaya çalışıorumm ....bağımlılık yaptıdaaa bundan kurtulmalıyımm...
  • başarmalıyımmm her şey istedıgım gıbı olmalııı ..hayatımı benim fikirlerim kurmalıı ..istediklerime sahip olmalıyımm..ömrümün bu kadar yılı düşünerekk geçti ama yaşlılıkkısmımın bu şekılde geçmesınee izin vermicemm..bunun içindee gençkenn güzel bir hayat tasarlamalıyımmm....istediklarımee hayallerimde değildee yaşamımda sahipolmalıyımmm
  • bu günlerde birde sıkıntım varr rüyalarımm süper olumlu şeyler düşünerek yatıyorummm aslındaa hayal alemindeykende uykuya dalıorumm..ama ne hikmetse saçma sapan abuk subuk rüyalarr görüyorumm karma karışık rüyalarr ...hep sıkıntı halii bi stesle uyanıyorumm eskıden çok mutlu uyanırdımmm ... işte o günlerii özlüyorummm
  • gelelim soğuğa okadar çok üşüyorum kii günun butun kısmınıı yatakta geçiriyorumm.ders çalışırken battanıye altındayımm....kan değerlerim düştüü gliba..
  • herkesten uzak olduğumu artık daha ii anlıyorummm..
  • mutluluğu seçiyorummm.
  • başarıyı seçiyorum.
  • yatay geçiş yapmayı seçiyorummmm..
  • hep güzellikleri seçiyorummm .....
  • kendim olmayı seçiyorumm....
  • çok ders çalışmayı seçiyorumm...
  • bu rahatlık nedirrr ? aman olursa olur olmazzsa olmazz tutumundan vazgeçç..yoksaa sonuçç çokçok çok kötü olacakkk ..hadi kalk şimdii testlerr bitecekk...
  • (geçen gün moralimm rüzgarlıydı...wampirim süper moral verdii vede bi cümle kullandıı ..o an şimşekler çaktı bendeee tamam dedim yaa haklııı hemde çok haklıı ..sabaha kadar ders çalıştımmm sonraa ..onu çok seviyorumm )

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla