Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2010, 09:14 AM   #200 (permalink)
Sultan
Guest

Standart Cevap: buda benim hikayem :)

soğuk bir güne uyandım....
güneş tepede bütün ihtişamıyla parlıyor ama golgeler buz gibi.muhteşem dağın zirvesine karlar düşmüş...benim gönlüm baharda kalmaya kararlı ...hep baharı seçiyorum ..her gün yeniden canlanıyor yeniden gelişiyorum..içimdeki kalan olumsuz duygum varsa kaçmak yerine üstüne gidiyor ertelemeden çözüyorum...aynanın karşısındaki bene gözleri parlayana kadar bakıp seni olduğun gibi kabul edip onaylıyorum diyorum.muhteşem bir cümle ..
etkisi süper...mutlu olduğum güzel olayları muhteşem dağın zirvesine fırlattığım bir kar topuna benzetiyorum.ve o kartopu bana katlanarak dönüyor..
sevgi hayatımda çok önemli bir yer tutuyor...yüreğimden nefreti kini öfkeyi söküp attım.bağışlanacak her kesi affettim.gördümki onları affetmemek zehri benim içip onların ölmesini beklemek gibi bir etki yapıyor bana..
hayat öyle güzelliklerle doluki hep onları görmek farkındalığımı artırıyor ve daha fazla güzelliği hayatıma çekiyor..
seviliyor ve seviyorum.bu perşembe harika bir seminer vermeye hazırlanıyorum.şimdi bir çok kişinin sen yaparsın tuzun kuru dediklerini duyar gibiyim
o tuz bendede zamanında ıslaktı ben kuruttum...
sevgiyle mutlu kal