06-10-2010, 10:25 AM
|
#203 (permalink)
|
Guest | Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
aynanın karşısındaki bene gözleri parlayana kadar bakıp seni olduğun gibi kabul edip onaylıyorum diyorum.muhteşem bir cümle .. Yazdığın cümlelerin hangisini alıntılayım bilemedim be güzelim. Ama bu bana da çok iyi geldi. Çantamdan aynamı çıkardım, kendimi olduğum gibi kabul ettim ve onayladım. Ben buyum, kendimle yaşamaya mecburum değil mi? Dolayısıyla sevmekten başka bir çarem zaten yok. :))) Bir gün senin seminerlerinden birine geleceğim sana çaktırmadan. Bahar ruhlu arkadaşım benim, senin bulunduğun her yer bahar... Gözlerimi kapatıp seminerinin harika geçtiğini görüyorum. İnsanlar senden ilham alıyorlar... İyi ki varsın şeker Sevgiyle kaaaaaaaaallll.... Kızlara da selamlarrrr :))) | canım benim iyi ki tanımışım seni iyi ki varsın hayatımda hep te öyle kal. bekliyorum seminerime salonda sen varmış vereceğim.. sevgiyle kal arkadaşım Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Canım çakılımın sözlerinin üstüne söz bulamıyorum ...
Baharda kalmayı tabi ki seversin , bahar kokulu , bahar bakışlı arkadaşım benim , seminerinin de enfes geçeceğine zaten eminim , onun heyecanı bile güzel ...
Her şey dilerim her gün çok daha güzelleşir hayatında , her gün anı hanene müthiş güzellikler kaydeder, ve başarı çentikleri atarsın... İyi ki varsın bahar arkadaşım benim ...
Not: Seni aramak istedim ama malesef telefonumu evde unutmuşum , seminerden sonra görüşürüz artık :)) | seninle hep baharı yaşayalım senide salonda benimle birlikte olduğunu düşüneceğim. iyi ki varsın ve tanıdım seni sevgiyle mutlu kal arkadaşım |
| |