06-10-2010, 03:09 PM
|
#27 (permalink)
|
Guest | Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım benim, nasıl olmuş da görmemişim ben bunu şimdiye kadar. Bugünlerde biraz seyrek açtım, ondan kaçırdım galiba. Yani bir insan arabasını bile böyle sevsin. Ne güzel bir yüreğin var senin yahu... Yeni bir Elma Şekeri almanı ve bundan sonra hayatının değerli anılarını onun sağlayacağı kolaylıkla yaşamanı dilerim hayatım. İyi ki varsın, keyifle ve heyecanla takip edeceğim günceni. Sevgiler | Canım çakılım , bir tanecik sevgi dolu arkadaşım , ne çok seviniyorum bir bilsen seni tanıdığıma , ne çok özlüyorum sesini , görüşlerini dinlemeyi , seninle görüşmeyi... Kaçırmadın henüz yazdığım pek bir şey yok ki... Paylaştıkça , çoğaldıkça , vaktim oldukça yazarım , vaktin oldukça da okursun artık :)) Yeni alacağım kar tanesi olsun istiyorum , bembeyaz ya da uzay mekiği metalik olsun. Kırmızıyla yaşadım , yaşanılası güzellikleri darısı yenisinin başına :)) Teşekkürler uğradığın ve düşüncelerini paylaştığın için , seni koskocamannn seviyorum canım dostum benim, iyi ki varsın can... |
| |