Merhaba.. yazacağım konuda acil düşünce gerekli kimden gelirse gelsin doktordan ...bilimadamından kapıcıdan dilenciden kimden olursa yazsın
Şimdi askerde bunu bilmeden kuantum olayını çok yaşadım olay şu
güzel ne düşünürsem kötü .. kötü ne düşünürsem iyi oluyor
Hiç bir zaman beni çok sevindirecek olayı adam gibi yaşayamam sevdiğim kıza bile çıkma teklifi edemem çünkü sanki kabul ettiğinde ben mutlu olacağım ve bu yüzden arkasından bir kötü olay yaşayacağım sevgilime bişeyler olacak diye şu yaşıma kadar kimseye çıkma tekllif etmedim ama bu benim tüm hayatımda böyledir hatta başıma gelenleri görüp haklı bir şekilde bak çok sevinme belki buda olmaz denmeye başladı... amaaaaaa nasıl olsa olmaz dediğim ve umursamadığım tüm kötü şeyler iyi sonuçlandı... gelelim askerliğe bu olayı arkadaşlara anlattım doğal olarak inanmadılar.. bende canlı canlı gösteri yaptım dedim bakın bu gün çok güzel olacak.. bunu derken kafadan atmadım askerde bazen komutanlar bir yere giderdi ve biz çok rahat ederdik oradan yola çıkarak iyi şeyler düşündüm veeeeeeeeeee o gün .. yüzde 1.000.000 olacak olay olmadı komutanlar gitmesi gereken yer gitmedi ki doğal olarak savaş çıkarsa ancak gitmezlerdi .... her neyse o gün ayrıca bütün yazıcılar ceza yedik koşutuk arkasından çimenleri yoladurdular
sonra tabi buna inanmadılar tesadüf dediler 2 gün sonra felaket seneryosu düşündüm arkadaşlara anlattım ohaaa gibi bişeyler dediler ve o gün ya su taşkını oldu komutan işin başına gitti bizede kapayın kapıyı yazanede otuerun dedi cd den film seyretmemize izin verdi ki bu imkansın .. sonra bütün tabur ceza yedi bizide çağırdılar işimiz var dedik ve binbaşı tamam evladım dedi ki demez ...tüm tabur eğitimdeyken biz kola içip kurabiye yedik .. şimdi ...
Acaba neden böyle?? o halde ben istediğim kız için ve işim için ( kiiii öyle yerlerde tanıdıklarım vardır ki başkası olsa direk vali olurdu ama bir kararname çıkıyor kitleniyoruz iş olmuyor giremiyorum ) hep kötü düşüneyim şimdi ben buna çok inandığım için acaba artık kötümü düşünsem??? ya daha neler neler GÖZÜNÜZDE YALANCI duruma düşmemek için inanan yazmıyorum çünkü yazarsam inanmazsınız ... ,
Herkeze fikri için şimdiden teşekkür ederim benim için sevgiler