Cevap: sf yi yenenler ben çok inanıyorum bu bilinçaltı değiştirmeye yoksa ben her türlü rahat bir insanım tüm sfliler de öyle ama iş bazı şeyleri yapmaya gelince bilinçaltı hayır dur yapma diyor sempatik sistemi aktif ediyor çarpıntı kızarma titreme falan. tüm iş bilinçaltını yenilemekte. az Robinn Sharma(Ferrarisini satan bilge, koza kelebeği bilmez vs.) kitapları okumadım okuduğumda iyi geldiler ama geçiçi oldular çünkü bilinçaltım hiç değişmedi. bende bilinçaltıma çok kızdım. komik ama öyle. kendimi suçladım. başladı iç hesaplaşma. birtürlü bitmedi. sürekli kendimi suçladım. seni uyuşturucam dedim. alkole yöneldim. ama neyseki burayı keşfettim. yoksa alkolik olacaktım. ilk gün bende müthiş bi mutluluk oluştu. insanlarla uzun uzun konuşmalar gülümseyerek selam vermeler. eskiden olsa çatık kaşla iç hesaplaşmayla yürürdüm yolda. sanki kendimi bağışladım. bu da bende mutluluk yarattı bu mutluluğu da insanlara yansıttım. telkinlerle umarım daha da yol alırım. çünkü çok güveniyorum. bu da bilinçaltımı değiştirmezse hipnoz yöntemini deniycem. yeterki bilinçaltı değişsin. |