Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2010, 11:53 PM   #42 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...

Alıntı:
kediseverim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili maviinci sevgili denizyıldızı...herkesi herşeyi affedebildim bir kendimi affedemedim ...affettim demekle olmuyor...neden niçin nasıl diye diye artık yoruldum...üzgünüm ben yaaa.geçecek biliyorum.dersimi de aldım ediyorum ezber...yine de nasıl o hatayı işledim takıldım kaldım buna aklıma geldikçe nefesim tıkanıyor...geçeçek biliyorum.
Merhabalaaaaarr,
ben de kedi severim, üstelik bir de kedim var. tanıştığımıza memnun oldum. Bir kedisevere destek olmayı çok isterim.
Maviinci de Denizyıldızı da çok haklı. Eğer hatalarından bir ders çıkardıysan zaten kendini daha fazla yıpratmana gerek kalmamış demektir. Sen kendini affetmezsen çevrendeki insanların da sana bu konuda saygı duyması zorlaşır. kendini rahat bırak. Hatanı anlamışsın. Bir daha yapamayacak kadar çok üzülmüşsün. tek cehennem insanın vicdanıdır canım. Kendini serbest bırak, affet ki ilerleyebilesin. kendini bu kısır döngüden ancak kendini affederek çıkarabilirsin.

hepimiz hata yapabiliriz. hepimizin buna hakkı vardır. Bu şekilde öğreniriz bu şekilde yeniden yapmamamız gerktiğini öğreniriz. Kendine ve herkese hata payı verirsen daha rahat bir hayatın olur. Bu dünyada her şey bizim için bir deneyimdir. Bir basamaktır. bak sen bir basamağı daha çıkmışsın. Kendini özgür bırak canım. Rahatla. gevşe... Senin kendine yaptığın eziyeti yedi mahalle birleşse sana yapamaz.

Kendini özgür bırak artık. Bu hayat bu kadar sıkılman için çok kısa...
Sevgiler
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla