Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2010, 09:35 AM   #44 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...

Alıntı:
kediseverim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili bluepebbles öncelikle kedi sevdiğin için seni severimkedin olduğu için de severim kedi seveni severimama bu aralar kendim de kedi severim ama kendimi sevemiyorum ...kendime çok kızgınım o kadar ki bugün çok sevdiğim kremalı pastayı bile kendime almadım cezalıyım...geçecekmiş içimki ses öyle diyor beni tebrik ediyor gülümseyerek bunu deneyimlemen gerekti diyor kendi isteyini kabul et ve bırak diyor rüyalarım da özellikle görüyorum bu iç sesimin görüntüsünü ve benim için üzüldüğünü söylüyor affetmediğim için kendimi...kabullenmemin uzadığını söylüyor...o haklı biliyorum sende haklısın bluepebbles...çok güzel ve haklı şeyler yazmışsın bu arada çok teşekkürler ediyorum
"Si, era tu culpa, pero ya pasó", Kedisever dostum...
Bugün yeni birgün. Sıkıntıları dünde bırakmak, arınmış bir ruhla hayata devam etmek için yeni bir şans... Yaptığın bir şey sana ve çevrendeki insanlara bir şey öğretti. Bir deneyim kazanmak paha biçilmezdir.
Artık kendini özgür bırak lütfen...

Sevgiler
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla