mutluluğun tanımını yapmışsın, hep böyle sürsün umarım
Alıntı:
Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Çokmu beklettim sizii ? Üzgünüm antalyada değildim bodruma gitmiştim tatile nete girmeme kararı almıştım telefonumu kapatıp deniz kıyısında telkinler eşliğinde, kitap okuyarak ve sessizliğin huzurunun tadını çıkararak vakit geçiriyordum (: Hayatım değişti ' (: Bambaşka bir döneme girdim. (: Açık lisem ve dershanem başladı (: Eşşek gibi çalışıyorum. Çalışmak zorundayım. (: Babamla tamamiyle ilişkilerimi kopardım (: Benim ailem Annem'. Mutluyum ben. Korkunç gerçekçi rüyalarım artık yok (: Artık rüya bile görmüyorum (: Geceleri uykumda konuşmuyormuşumda artık . (: Yani iyiyim ! Çooooooooook İyiyim (: Ama hepinizi özledim valla:( Aklımdaydınız geldiğim gibi yazıcaktım. Ancak geldiğimde dershane açık öğretim kayıt falan filan derken kalmıştı öyle bu gün fırsat buldum işte (: Ya böyle oturamıyorum yerimde bu günlerde müziği açıyorum son ses bağıra çağıra söyleye söyleye temizlik falan yapıyorum :D Bir titizlik başladı bende sormayın :D Zaman artık benim zamanım Kim tutar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Bu ayı anlatan kelimem '' MUTLULUK '' (: |