Ru-Sheim nedir?
"Buğdayın ruşeymi" dünyada "wheat germ" denilen, ülkemizde ise buğday taneciğinin en tepesindeki "embriyo" olarak bilinen doğal E vitaminidir. Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Vitamin E,folik asit, fosfor, thiamin, çinko, demir ve magnezyum gibi birçok besin kaynağı içerir. 1000 kg buğdaydan ancak 1 kg RU-SHEIM elde edilebiliyor.
Ru-Sheim'in Tüketicinin beğenisine sunduğu bazı sağlıklı beslenme ürünleri :
► Ru-Sheim sofranıza leziz bir tat ve ekstra besin katar.
► Soğuk süt veya yoğurt ile karıştırabilir, sevdiğiniz taze ya da kuru meyve, yemiş ilavesiyle zenginleştirebilirsiniz.
► Çorba, salata gibi yiyeceklerin üzerine serperek onların lif değerini arttırabilirsiniz.
► Yemek pişirirken baharat yerine vitamin olarak kullanabilirsiniz.
► Ayrıca dünya mutfağındaki çeşitli yemek tarifleri için kullanılabilir.
Bunların yanında, yaşlılığı geciktirici, "E vitamini" olarak kullanılabilir ve böylece vücutta hücre zarının dayanıklılığını sağlar.
Ru-Sheim'in içerdiği doğal vitamin ve minerallerin yararları :
Vücudun bağışıklık sistemini destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol oynar.
Aterosklorozun oluşumunu engelleyici etki gösterir ve koroner kalp hastalığı riskini azaltır. Pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına, diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının önlenmesine yardımcı olur.
Sinir sistemi hastalıklarında olumlu etkiler gösterir. Gözde katarakt oluşumunu geciktirir.
Cildi güzelleştirir, kırışıklıkları önler.
Üreme sisteminde etkilidir. Kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanılır.
Kansızlığı önler, halsizliği giderir.
alıntıdır...