Cevap: Mervee' nin günlüğü... Tekrar merhaba,
Şu sıralar pek evde duramıyorum. Yatılı misafirlikler falan oldu ya da yalnız kalıpta doya doya siteyi gezemedim. Neyseki bugün biraz rahatım. Girmediğim süre içerisindeki değişiklikleri anlatayım.
Telkinleri dinlememin bugün 17. günü. 24 Eylül 2010 Cuma günü dinlemeye başladım. 17 gündür suçluluk ve ego güçlendiricinin doğa ve new age versiyonlarını günde bazen 1-2 saat bazen 4-5 saat dinledim. Ara sıra hiç fırsat bulup da dinleyemediğim zamanlar da oldu. Bugün listeme kendine güven ve ertelemekten kurtul u da ekledim. Şu ana kadar bende olan değişiklikler tv izlemeyi ve müzik dinlemeyi bırakmak oldu. İlk zamanlar büyük bir sıkıntıyla, zorla dinlediğim telkinleri artık seviyorum.(Ama eşim çok rahatsız oluyor dinlememden.) Uygulamasam da sürekli yeni önemli kararlar veriyorum ve sonra vazgeçiyorum. İştahım çok açıldı. Bu çok kötü.Bazen dalgalanma hissi yaşıyorum. Gece dinleyemiyorum. İlla ki gece dinlemek gerekiyor mu? Telkin listeme acaba zinde uyanmayı da eklersem fazla mı olur? Bu da benim için önemli. Bilgi verebilecek olan var mı? |