Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 01:04 AM   #4 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Çocuklarla İletişim

Evet, telkinler bu konuda da etkisini gösteriyor. Gerçi çocuklarımla ve başka çocuklarla da iletişimim iyidir. Beni sever ve sayarlar.Benim bu konuda, benden yaşça büyük olanlarla iletişimimde büyük gelişmeler oldu.Tepki vermem gereken konularda , tavrımı daha net koyabilmeye başladım.Daha doğrusu benim tavrımı ortaya koyuş şeklim yanlıştı sanırım. tepki değil de yanıt vermek ; hem daha sağlıklı ilişkiler yaşamanızı sağlıyor, hem de saygı uyandırıyor. Ailemin en küçüğü olduğum için bu yaşımda bile bazı şeylerime karışılması,hala adıma kararlar alınmaya kalkılması artık tarih oldu. Bu çok güzel bir gelişme. Artık her konuda bana güvenmeyi öğreniyorlar. Bu da hayatımı kolaylaştırıyor. super
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla