Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2010, 10:41 AM   #118 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Hepinize, her birinize ayrı ayrı güünaaaaaaaydııııııııııııııınnnn:)))

İçimde bu güzel bahçeyi yarattığınız, her anımda, her adımımda bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkürler:))

Size olan sevgimi, minnettarlığımı nasıl anlatacağımı inanın bilemiyorum. Hep birlikte benden yeni bir ben yarattık. Hepimizi teker teker kucaklamayı, nefes aldığım her an için size sevgimi sunmayı çok isterdim.

Ama hayat bu, belli olmaz. Hep birlikte olmasa da, zaman içinde herbirinizle tanışacağım. Beş çaylarında, deniz kenarında kahve sohbetlerinde, öğle yemeklerinde, akşam yemeklerinde mutlaka bir şekilde bir araya geleceğimizi biliyorum.

Arkadaşlar,

Hepiniz iyi ki varsınız

her biriniz hayatıma birer armağansınız.

Hepinizi çok ama çok seviyorum:)))

Bu güzellik bir ömür sürsün

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla