Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2010, 05:50 PM   #40 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

Merhaba sevgili defterim..

sana geldim çünkü paylaşmak istediğim şeyler var.

Bu günlerde peeeek çok şeyi farkediyorum.. Kitapları okudukça telkinleri dinledikçe, olumlamalrımdan sonra hayatımın nasıl değiştiğini yeni yeni farkediyorum.

Artık eskisi gibi kafam ağır değil. ' hayatı taşıyamıyorum artık ' lar yok..
kafamda dönüp duran olumsuz düşüncelerim, kabullenişlerim, kurban rolü oynamalarımın çok büyük bir bölümü yok artık.. Düşüncelerim eskisi gibi karmakarışık, kader beni nereye sürüklerse değil artık.. Önceden hep içimde hissetiğim her yerimi acıtıp duran büyük sıkıntılarım beni üzmüyor artık. Biraz kırıntılar kaldı sadece..

Kalbim daha huzurlu, kafamın daha sakin dingin, huzurlu bir boşlukta olduğunu farkediyorum. Artık çok daha hafif ve basit bir dünya keşfediyorum.. esas BEN' i keşfediyorum.

Sanki birileri olumsuz düşüncelerimi durdurdu. ve Sadece olumlu düşünüyorum. aralarda da anı yaşıyorum.. Şu ünlü hikaye varya hani. Bir profesörün dersteki öğrencilerine Çakıl taşları ile ilgili deneyi öğrettiği gibi.

Hayatımda önemli büyük çakıl taşlarım var artık. Gerisi kum ve hikaye..

Mutsuz bir durum olduğunda yöntemlerim var onları geliştiriyorum. Mucize sonuçlar çıkıyor karşıma..

olumsuz bir durumda yanlış bir şey yaptığımda yada istemediğim bir kişi ile karşılaştığımda ilk önce kendimi özellikle çakralarımı bembeyaz ışıktan bir koruma kalkanı yaratıp çevreliyorum kendimi kafamda.. Yanlışlarımı görmüyolar bile.. :)

Geçmiş yaşantılarım, pişmanlıklarım, üzüntülerim için Hipponopono yapıyorum. Hatalarımın sorumluluğunu kabul ediyorum. Bu zamana kadar hayatımın bütün sorumluluğunu alıp yaptığım yanlışlarda yada kötü deneyimlerimde diyim af diliyorum Allahımdan seni çok seviyorum diyorum. İçim müthiş bir huzur kaplıyor. nasıl bir yöntemdir, nasıl bir mucizedir hala çözemedim ama harika çalışıyor. Hatta alttaki komşunun car car çalan cep telefonuna bile yaptım. Gecen gün telefonunun müziğini değiştirmiş. çok güzel bir müzik seçmiş. Her seferinde çalarken zevkle dinliyorum artık..

Bütün her şeyin enerji olduğunu ve olumlu enerjilerin günümü doldurmasını farkediyorum artık. Farkındalıklarım çoğalıyor. Çekim yasasını işletiyorum. Ve güzelliklerin bana gelmesini farkediyorum. Hepsi yavaş yavaş geliyor ama farkediyorum.
İnsan ne büyük bir varlıkmış meğer. Kendimi bir sihirbaz gibi hissediyorum bazen. Hokup pokus diyince isteklerim olacakmış gibi geliyor.. Çok kez küçük şeyler düşündüm.. düşündüklerim gibi yaşadım. İsteklerime inançla bakıyorum. ve olacağını biliyorum. Artık olumlu şeylere yöneliyorum. hayatıma olumlu şeyler çekiyorum. Düşüncelerimin farkındayım. Ne düşünürsem onu çekiyorum hayatıma. Buna inanıyorum.. ve öle oluyor.

Şu aralar içimde anlaşılmaz bir huzur var.. Bu duyguyu çok ender hissederdim. senede 1 yada 2 kez. Ama artık hep var sanki..

Hala hayatımda düzelmesini istediğim bir çok şey var.. Ama çakıl taşlarım 2- 3 tane .. gerisi arkasından gelir...
Hoşça kal...