Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2010, 11:46 PM   #5 (permalink)
denizyıldızı
Üsteğmen

denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü...

Evet günlüğüm; bazı şeyler kolay değil gerçekten de...
Mesela yaşamanı değiştirmek hiç kolay değil...
Hemen yoruldum, oysa daha çok birşey de yapmadım.. Kansızlık hastlığım çoğaldı .. :( Oysa ben çok şey mi istiyorum sadece hayatımın dha aydınlık olması için uğraşıyorum ama karşımaa böyle engeller çıkıyor işte!..
Fakat pes etmeyeceğim elbete.. Şavaşmak gerekirse de savaşacağım...
Şu an aslında tek ihtiyacım olan inanç... İnsanın inancı olduktan sonra pek çok şeyi başarabilir insan buna inanıyorum...
Umut başka birşey; öyle ya da böyle bir şekilde insan umut edebilir.. Ama inanç daha farklı; o daha geniş, o dha büyük...
İlk önce Allah'a sonra kendine inanmak çok önemli... Allaha inaıyorum tabiki ama ondan daha çok destek almalıyım ; kendimede biraz inanıyorum.. Kendime daha çok inanmalıyım... Kısacası içimdeki inanç tam ve bölünmez olmalı...
Şu an sadece bunu yapabilirim zira kendimi okadar çok güçlü hissetmiyorum günlüğüm...