12-10-2010, 10:22 AM
|
#48 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı: frezya Nickli Üyeden Alıntı
Bir yılı geçti,çabalıyorum hem onu hem de kendimi affetmek için.Şu an için tam anlamıyla affetmiş olmasam da ilerliyorum bu yolda.Çok zor yaşamaman gereken şeyleri sana yaşatan insanları,yaşamdan zevk alamama durumuna getirecek kadar seni üzen,kıran,inciten insanları affetmek,affedebilmek!Ne kadar zor olsa da,ben biliyorum ki tam anlamıyla affedebildiğim zaman önüm açılacak,daha huzurlu ve mutlu olucam.Yılmadan,bıkmadan uğraşıcam bunun için.Affedeceğim yakın zamanda hem onu hem kendimi... | Bir anda affedeceksin Frezya, Kendini de onu da bir anda affedeceksin. Olaylara tersten bakmayı dene. Bu deneyim sana neler kazandırdı? Neler öğrendin? Sana öğrettiği her şey için yaşadıklarınız, kendini ve onu affet. Artık bu deneyimin yoluna çıkmasına izin verme canım. Zaman bu zaman, erteyecek vakit yoookk
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |