slm bakalımm...
benim tatil hayal olduu....ablamınarkadaşları geliyorlarmış hafta sonu bu sebeple gitmeyeceğimm..aslında iiolduu ..hatta çokta ii olduu ..ben kendımi engelleyemiyordumm ..engellenmiş oldumm ...
bugunn kötü bir gündüü..çünkü migrenim tuttu bide salak gibi inatlaşıpta hap almayıncaa çok daha kötüü olduu sabah uyandığımdaa zaten ağrım vardı tam ilaç almam gerektiği zaman almadım (çünkü bu ilaçlar bağımlılık yapıor ..ve ilaçlar bi süre sonra ettki etmiyor 2kiken 3 e cıkorr 3 aydırr böle inatlaşıp ilaç almıordumm)ama akşam saatlerinde artık dayanamadımm vede ialç aldım birazz hafifledi ama yerimde duramıyorumm mide bulantısıda bonusu olduu ...
neye üzüldüm bilmiyorumm...
ya düşündüm benn ders çalışmalıyımmm ..bu şekilde olmazz öle böle devam etmeliyimm kalmış şurda 7 haftaa..sabret evdekilerede....iş konusudaa sonra olurr ..yolculuğun hiç sırası değill...yaty geçişim kabul edılsınn deee arkadaşlarımı ziyarete gidicemm..hem i bir gaz gelirer..yolculuğa gelince işte bu süpreizzz :)
şimdii nasıl olacak bilmiyorumm ama yatay geçiş ilaç gibi gelecekk...son 2 gün artıkk....yeni birr dönem başlıcak benim içinn..yenilik değişiklikkk ii gelirmi bilmeem ....... sana bir şey söliyimmii...ben bir şeye olaya zamana geç alışırımm alışana kadarr ağlarımm yıpranırımm ama sonraaa bakarım kii alışmışımm ..hatta o yaşantımla bütünleşmişim sonradaa bırakamam ....
işte ben böleyimm..kendimi seviyorum yaa tek derdimmm kimseye muhtaç olmadan yaşamakk ..kimse demesın benimsayemde şöle olduu n böle oldun dieee ....
üni işi ii olcakk ama bakalım sonrası ne olurr..kpss umutsuzmuyum bilmiorum ..şimdidenn karar verememmki bunaa ben çalışımdaa en azından bir umut alım yaptıklarında atanırım ...
atanamasamda yahu napıyımmm.... başlarım bir işee çalışırımm..anneme çok düşkünümdürr ben ....özlerim onu ama napalımm artıkk...katlanırızz....
umut? hayat umutlarla güzell umutlarla varr..boşuna dememişler ..her bitiş bir başlangıçtır dieee ...ben istediğim yeri kazanamadımm..ama kızmıyorumm kendimee .ben güzel şeyler yaptımm..hiç hata yapmadımm..kendimle gurur duyuyorumm ....varım ben yaşıyorum ..nefes alıyorummm....ayaktayımm..güçlüyümm..hata yapsamda ahataları mla varımmm.....benliğim herşeyden değeerli..var oluşuma minnettarımmm...........sevgiyle oluştumm benn ...kendimi sevgiyle baştan büyütüyorum :)
şimdi gidiyorumm kendine çok ii bakk ii varsın yelda_k sen her şeyin en iisine layıksınnn..istediğn hayatı yaşayacagınaa söz veriyorummm....şahit ol günlük şahit oll ..şükürler olsunn