Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 01:08 PM   #127 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Alıntı:
CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beklediğim cevap buydu :)

farklı olmak güzel birşey amabazı kesimlerde hoşta karşılanmıyo bu

örn ben bi saç uzatayım dedimde işitmediğim dedikodu laf kalmadı:D
Bu ülkede önce caydırma politikası işlenir her konuda, biliyorsun Casanova. Sen saçlarını uzat, eminim çok da yakışıyordur. Bırak konuşsunlar. Sen üzerinizdeki farklılığı severek ve kendine güvenerek taşırsan, kabul etmekten başka şansları kalmayacak ve seni olduğunuz gibi kabullenenip öyle seveceklerdir.

Göz aşinalığını bir kere yakalarsanız bundan sonra yaratacağınız farklarda "Bak yine ne yapmış", deyip senin farklılığına vereceklerdir.

Sen neyse osun, kimsenin söylediği lafla değişmeyeceksin nasılsa. İnsanları güçlü bir duruş susturur, cevap bile verme.

Ben üniversite yıllarımla çok duydum, Ankara'da mor koyun olmak kolay değildi. Ama sustular, hep susarlar. Alışırlar ve severler. Sen kendini öyle seviyorsan, lafın sözün ne önemi var. Bu ülke Zeki Müren'le Bülent Ersoy'u kabul edip bağrına basmış bir ülke.

Her şey olur, söz söylenir. Bu ya da başka bir konuda söylenen hiçbir sözün suya yazılmış bir cümleden öteye gitmesine izin verme. Kendinden emin bir şekilde çuvalla gezsen, o sürüden seni o halinle beğenen çıkacaktır. Gerisi (sürü ya) arkasından gelir. Ayrıca önemli olan senin düşüncelerin, srünün o yüzde kaçlık dilimi seni kabullensin istiyorsan, onu da sen seçeceksin.
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla