Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 01:53 PM   #130 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Alıntı:
CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdıkların gerçekten çok güzel şeyler teşekkür ederim :)

benimde farklılıktan dolayı bana karşı tavır edinen insanlara karşı bir garezimde yok .

fakat anlamıyorum insanların dış görünüşe bu kadar fiyat biçmesine.

oysa bir insanın dış görünüşü sevmek yerine onu karekteri ile sevmek lazım yaptığı başarılı işler ile gururlanmalıyız.

neyse ya ben memnunum herşeyimden görüşlerimde açık dış görünüşümde

milletin yaftalarına kulak asacak değilim.

herkes kendi tezgahındaki simiti satarmış :D

bende anlamadım bu sözü ama yazmak istedim.
En kolayı bu, kendinden farklı olanı yerersen, güç senin eline geçer gibi bir inanış var. "Hımm, bu sürüye dahil değil, başımıza iş açmadan bunu susturalım biz..."

Her şey içten içe yaşanan bir korkunun eseri Casanova. Hiçbir toplum yeniliği bir anda kabullenemez. Bu bir süreçtir. Sen bu süreci ne kadar az zararla atlatırsan, bundan sonrası için işin kolaylaşır.

Dediğin çok doğru, karakter önce gelmeli, ama karakterin dış görünüşüne yansıdığı için, karakterindeki asilik, farklılık yansıdığı için önce onu yontmak daha çok önemseniyor. İçindeki iyilik, erdemler maalesef hep ikinci sırayı alıyor. Biz milletçe yemekleri kürke yediririz. İçindekinin önemi olsaydı, çok daha ileri gitmiş olurduk.

Herneyse bu konu çook derin, senin yolun benim yolum deyip, mor koyunlar olarak bir yerde toplanıyoruz işte biz de böyle.

Sıradanlıklardan son hızla kaçanlar birliği... Bireysel protestolarımız sürdürüyoruz işte ülkenin çeşitli kentlerinde. Memnun muyuz kendimizden, memnunuz.

E başka bir şeyin de önemi yok zaten.

Biz de tezgahımızda kendimize özgü simitler satarak yaşayacağız. Yuvarlak olması bile şart değil, "her malın bir kör alıcısı bulunurmuş..." (bu nasıl oldu?????)

Sevgilerimle
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla