Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Evet günlüğüm... Bir yeni gün daha... Ne kadar yeni bir gün acaba?..
Yaşanmışlıklarla biriktirdiğim bir gündür belki de bugün.. Ben kandırıyorumdur kendimi yeni diye.. Olamaz mı?..
Biraz boşluktayım evet; itiraf etmem gerekirse.... Bu aralar biraz böyleyim; biliyorum geçici bu durum.. Sanırım...
Eski sevgilimi rüyamda gördüm; uzun süre görmemiştim hemde onu üzgün olarak gördüm.. :(
Ben yeni bir aşkın peşindeyken bu rüya da ne oluyor?...
Korkmama gerek yok biilyoruM; onun dürüst olmadığını da biilyorum... Herşeye rağmen...
Ama bu sefer farklı olacak umarım... Gözüm kapalı; körü körüne yaşamayacağım bir aşkı; nekadr çok sevsemde; bağlansam da...
Bu sefer gerçekten gerçekten güvendiğim bir kişi oalcak; zaten hayallerimde ki kişi de öyle sonsuz güvendiğim biri...
Yani yalnızca tutkular konuşmayacak bu yeni aşkta günlüğüm... Sevgi gibi , arkadaşlık gibi yüce değerler de kendilerine pay bulabilecekler aşk'dan ötürü...
Ama yinede bukadar kendimden emin olmamalıyım; bunun ne ölçüde oalcağını bilemem; sonuçta aşk bu değil mi?..
Hemde içimde öyle pek düşünmeden; güzel bir aşkı yaşama isteği varken bu hayalimi nekadar gerçekleştirebilirim; bilmiyorum...
Ama bu sefer gerçekten kalbimin sesini dinleyeceğim; tutkudan önce sevgiyi tadacağım belki de kim bilir...
O tutkular bile öyle başıboş olmayacak yani; anlıyor musun?..
Bu kalp herkese veirlecek bir emanet değil; ona verirsem gerçekten vereceğim; dönüşü olmayacak...
Ona aşkım dersem gerçekten aşkım olacak; bir hayalim, idealim; pek çok şeyim olacak...
Ama herşeyden önce bana ait olacak...
Çünkü bende ona ait olurum... Sahiplenmek değil bu , aşkın doğal hali...
Aşkın en doğal halini; onunla yaşayabilmem dileğiyle....
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |