Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 10:34 AM   #4 (permalink)
mücevher
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: iyi düşündüğüm herşey kötü oluyor kötü düşündüklerim iyi

bence öyle bir düşünce kalıbı geliştirmişsin ki ben istersem olmaz, benim istediğim zaten gerçekleşmez, ne istersem tersi olur ki gibi.... yazdıklarından öyle çıkıyor. ve birşey isterkenki yarattığın korku his sana korktuğun şeyi çekiyor olmalı. başımıza istediğimiz şeyler gelmez hayatta. asıl beklediğimiz ve hissettiğimiz şeyler geliyor. yani dilimle bir şey isterim ama içimde bunun olmayacağına dair bir korku mevcutsa dilimle istediğim değil, korktuğum şey başıma gelir. bu da evrenin yasalarından.

düşünce kalıbına gelince ... bence onu kırmanın ve değiştirmenin zamanı gelmiş. telkinler bu konuda sana yardımcı olacaktır sanırım. bir de sedona, deep peat, eft gibi çalışmalar yapabilirsin. sitede bu konuda arama yapabilirsin. bu düşünce kalıbı ise derinlerde bir yerde tutunmuş kök değersizlik duygusundan geliyor olmalı. nereden mi biliyorum dersen: aynısını bir zamanlar ben de yaşıyordum. ama şimdi düşüncelerimi yakalamayı, hislerimi yönlendirmeyi öğrendim ve hala öğreniyorum. öğrenmeyi seviyorum. değişmeyecek hiç bişey yok hayatta. değişmeyen tek şey değişimin kendisi diye boşuna söylememişler ne de olsa... sana sevgi dolu, başarılı günler diliyorum.
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla