Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 11:19 PM   #23 (permalink)
tuuba_2883
Teğmen

tuuba_2883 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
50 Mesajinıza toplam 153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuuba_2883 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?

Alıntı:
salvadore_xp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güven sorunu yok. Yeterlilik sorunum da yok. Haddinden fazla free ilişkim oldu. Mesleğim gereği çok sosyal bir ortamdayım. Çok insan tanıyorum. Eskiden aşık olmak daha kolaydı. Bir haftada mejnuna dönerdim. Şimdi çok değerli, seviyeli insanları bile nötr görmeye başladım. Bu durum artık canımı sıkıyor...
Bence bu bir neden değil sonuç.Sen çok insan tanıyıp hepsini hayatına kabul edersen yada hayatlarına girmek için uğraşırsan hem ilişkilerinde 'yozlaşma' olur seninde söylediğin gibi 'free'takılırsın hemde bu artık senin için bir alışkanlık olur engelleyemezsin.yani kendinin bile başa çıkamadığın zaafların olur.senin zaafın günümüzde bir çok kişinin de ortak zaafı olan fast fuud ilişki tüketimi:)Ayrıca bu saatten sonra gerçekten sevsen bile o insanı elinde tutamayabilirsin çünkü eskisi gibi başka insanlarla tanışmak istersin.tabi terside olabilir fakat bu sana bağlı sanırım
tuuba_2883 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla