Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 11:50 AM   #306 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

[b] huuuu huuuu orada birileri varmııı

yeni moderatörlerimiz yeni co adminlerimiz hayırlı ugurlu olsun demişdik demi

şimdi bi sürü moderatör admin vs olduguna göre biriniz bu lanet baslıgı çöp kutusna yollayabilirmi ?

gördükce canımı sıkıyo ben bu günlügü çözüm önerileri vermeniz için açmışdım iyi kötü verdiniz yada vermediniz sagolun ! ama böyle bomboş kimse yazmayacaksa bi manası yok silin gitsin canımı sıkıyo böyle durdukca silinmesini şiddetle istiyorum ne zaman istesem yapmadınız gerçi oda ayrı bi sorun bi gün bi kişi naber dediginde mutsuzum dedigimde artık bıkdık o hazır cevaplardan cünkü

silinmesini bekliyorum bide bi şey dedim kızdılar :P ben dedimkii mubarek ramazan günü oruç tutuyom niyetliyim allah sesimi duyuyor bazı şahıslara zerrenin zerresi kadar igne ucu kadar hakkım varsa helal olmasın öbür dünyada alacagım olsun dedim 1 2 kişiye söyledim saten onlarda söyleme günah dedi laf agızdan 1 kere cıkar arkasındayım helallik lafımın