Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2010, 12:39 PM   #213 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana katılıyorum, buranın sıcak atmosferi hayatıma renk getirdi, bambaşka bir ben yarattı. Basit gibi görünen bir günaydın kelimesinin bile, aslında ne kadar sihirli oldugunu burada farkettim diyebilirm.Seviyorum bu siteyi ve site üyelerini.
ben de öyle :))) Daha önce hiçbir siteye üye olup yazmışlığım yoktur. Bu ilk oldu. Ama resmen işe geldiğim gibi açıyorum, açamadığımda kaçırıyormuşum gibi geliyor. Sohbet ettiğim insanları özlüyoruz. Buranın enerjisini özlüyorum. Bana verdiği huzuru ve paylaşmanın verdiği rahatlamayı özlüyorum. Beni de baştan yarattı. Değişim sürecime ne kadar katkısı olduğunu tahmin bile edemezsin.

Düşünsene koyduğun bir ismin arkasındakine bakmadan sımsıcak karşılıyor insanlar seni. Neye benzediğinin, kaşının gözünün önemi yok. Amaç tamamen insani ve gönlünü rahatlıkla açabiliyorsun.

Kelimeleri tartmalıyım, aman bu söylenmez şimdi, bir duyarsa gibi düşüncelerden çok uzak.

İyi ki varız, iyi ki varlar :)))
Buranın samimiyetini seviyorum ben:)))

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla