Cevap: Morliçe :) Tropikal_k basardımm gunlugum olduu..olduu.kabul edıldımm....inanabılıomusnn .asla demicemmm asla pişman olmıcammm..vicdanım sızlamıcakkkk..ailem maddı olarak zorlanmıcakk.....üni bıtıcekk.....istedıgım meslege sahip olucammmm...saygınlıgım artıcakkk ... inanbılıomusunn? yemın ederım yalann dedgıll şaka gibii ama gerçekkk .olduu başardımm....hemdee iş teklifi aldımm..istedıgım sehırdenn arkadaslarımın oldugu şehırdenn ..benim için tek paris bılırım orasıda o şehirdir..ismı bende kalsın:) artıkk dah aguzell saglam basıcam yere ..başardım diyerekk depresyona girmekten korktummm ....artık inan hiç birsey rahatlatmıodu benii...kafam darmadagınıktı..olmıcak diee korktumm ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohh ohhhh bee ohh beeee sefamm olsunn ohh beeeee hdeflerimin yanındayımm .. tutuyorum onlarııı ..ellerimdeeee ohhh beeeee rahat bir hayat ohh beeeeeeeeeeeee başardımmm ohh beeeeeeee olduu şimdii gidiorumm kendimi ve evreni seviyorumm..aslında suan herkesıı kucaklıyorumm MORLİÇEEEE
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |