Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2010, 08:32 PM   #1392 (permalink)
MMSI
Üsteğmen

MMSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MMSI is on a distinguished road
Standart Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Hiç sıkılmadan ders çalıştığım için gelecek sınavda iyi bir not alacağım ve azmim başarım olacağı için şükürler olsun. Bedenim her organı kusursuz çalıştığı için Zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıgım yerinde oldugu için şükürler olsun. Mutlu, huzurlu ve enerji dolu bir bedenim olduğu için, nefes aldığım ve sevdiklerimle ailemle beraber olduğum için şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun. Ve ben tüm bu şükranlarımı yaratıcıya hiç bir karşılık beklemeden sadece bana verdikleri karşısında minnettarlığımın bir göstergesi olarak onun yaratıcı gücüne sadece sevgilerimi gönderiyorum (zaten başka da ne gönderebilirim ki) ve şükredebildiğim için şükürler olsun diyorum.

Hayata bir şükürde ben göndereyim diyerek şükür etmenin hayatın bir parçası olduğunu düşündürdüğüm arkadaşlarıma; İyi ki varsınız şükürler olsun.