Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2010, 10:24 PM   #28 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia...

Merhaba arkadaşlar,

Kusura bakmayın dün teşekkür edemedim internetimde bir problem olduğu için. En sonunda girebildim. Her birinize yanıt yazmıştım ki silindi. Ümit ediyorum ki bu sefer başarıcam mesajı göndermeyi. Eğer bu mesajı da okuyamazsanız muhtemelen bu pc de yazdığım son yazılar olacak. Yoksa fırlatıcam camdan aşağı. :)

Sultan ablaa... Foruma üye olduğumda da ilk sen merhaba demiştin bana. Çok teşekkür ederim. Pek de iyi olmuş, çok da güzel olmuş. Beni çok mutlu ettin. Renkli kutlaman, dileklerin ve ince düşüncen için çok çoookk teşekkür ederim.

bilgendilo çok teşekkür ederim...

cadi_bm çok teşekkür ederimmm...

Bluepebbles evet ben de bir teraziyim. Bu yılın en şanslı burcu bizleriz. :) Aşk da istiyorum olsun yaa. Anneme sevgilerini iletirken ben de kalpten kalbe sevgi baloncukları göndereyim. Doğmamış olsam bu mesajlarda yazılmamış olurdu. :) Çok mutlu oldummm. Teşekkür ederimmm...

Sevgili bengusu çok teşekkür ederimmm...

Ezeli_Nur canım benim çok teşekkür ederimmm...

aşk kırıntısı her birimizin bu en güzel yıllarımızı gülümseyerek hatırlamasını dilerim. Çok teşekkür ederim canım. Hep birlikte gülmek dileğiyle...

bigokyanus şarkına amin diyerek eşlik ediyorummmm. Çok teşekkür ederimmm...

Sevgili Abdullah abi ama sizden böyle güzel şeyler duyunca mutlu oluyorum yaaa. :)) Bende beraberce olmasını umuyorummm. Sadece ummuyorum, diliyorum, istiyorummm. Çok istiyorum hattaa... Çok teşekkür ederimmm hem kutlaman hem büyüyüp gelişmeme olan katkıların için. İnşallah umduğun gibi olur. :)

smyrna1 amin canımm hepinize inşallah çok teşekkür ederimm...

plannerciğim uğur getireceğine inanıyorumm. Çok teşekkür ederim canım... :)

Mehmet abiiii çok güzel şeyler yazmışsın. Duygulandım. Çok teşekkür ederimmm. Biraz da şaşırdım benim için yazdıklarına. Aslında evet çok şey öğrendim ama biliyorsun ki hocalarım kaliteli. Dolayısıyla yol katetmeme gibi bir seçenek yok burada. O nedenle ben de çok mutluyum burada sizlerle olduğum için. Gelişimime olan katkılarından dolayı da çok teşekkür ederimmm...

güneş1304 çok teşekkür ederimmm...

Atakan beeeeyyyyyy süpersiniz. Hep öylesiniz ama şimdi nedenini açıklıyorum. Sıkı durun. :) Yaaa Atakan bey mesajınızı görünce öncelikle dikkatimi çeken unsuru paylaşmak istiyorummm. Hep siyahla yazıyordunuz. Benim için mesajınızın rengini değiştirmişsiniz. Yani ben böyle düşündüm. Doğru düşündüm de mi? :)) İşte böyle kendimi özel hissetim. :)) Bu nedenle teşekkürler. Sonra bana olan tüm katkılarınız, yardımlarınız, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederimmm. Gerçekten çok dayanıklısınız. Bana tahammül edebiliyosunuz. :) Siz de iyi ki varsınız ki ben de aranızdayım. Bu sene biz terazilerin yılı olduğu için isteklerimizin sınırı yok. Dilerim sizin de tüm dilekleriniz doğru zamanda, doğru yerde gerçekleşir. Her şey gönlünüzce olsun...

frezya çok teşekkür ederimmm...

zamanı_geldi çok teşekkür ederimmm...

Sevgili arca'cım çok teşekkür ederimmm...

Yelda'cım çok teşekkür ederimmm. Güzel yüreğini bana açtığın için... Güzel sözlerin için... Sen de süper bir kişiliksin. Hepimiz süperiz canımmm...

gülporcum çok teşekkür ederim canımmm...

delimanyak o masallar hepimizin hayatında daimi olsun. Hatta gerçeğimiz olsunnnn. Çok teşekkür ederimm...

Sevgili matri çok teşekkür ederim arkadaşım...

scouter çok teşekkür ediyorummm...

MerveeC inşallah canımmm. Çok teşekkür ederimmm...

FeaRLeSS_KiNG çok teşekkür ederimmm...

Ayyy pisicik de gelmiş burayaaa. pisimbat çoookkk teşekkür ederimmmm...

FeedBacQ çaktırmasanaaa. Ben nasılsa hiçbir şeyin farkında değilim. :)) Çok teşekkür ederimmmm...

yeni bir hayat evet canım biz de böyleeee bak daha yeni teşekkür ediyorum. Ben de gecikmedim zaten. :)) Ben de iyi ki tanıdım sizleri. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için...

Yaaa arkadaşlar. Aslında böyle olunca ben bir şey diyemiyorum. Yani ne desem bilemiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Heralde hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çok şey öğrenmemiştim. Herkesten bir şeyler aldım. Herkesin bir hikayesi var. Önceden görüşlerim farklıydı. O nedenle herkesin üzerimde emeği var. Katkılarınız için çok teşekkür ederimmm...

Sanırım teşekkür edemediğim bu sürede dileğimi tutmam için pastamın mumlarını söndürmediniz de mi? Şimdi dileğimi tutuyorum. Çok mutlu oldum. Evde sıkıntıdan patlamış ve bir gün içinde yüzüme sivilceler atmış bir halde boş gözlerle tv karşısında zap yapıp koca pastayı da önüme almış yerken nihayet nete girebildim. Mesajlarınızı okuyunca çiçek açtım diyebilirim. Bana gelen enerjinizin katlanarak sizlere geri dönmesini diliyorum ki sizin de hayatınızın her noktasında çiçekler açsın. Bu yolculuk git gide daha güzel bir hal alıyor benim için. Sizin için de böyle olmasını dilerim.

Ben bu aileyi seviyorum. Aile fertlerini de...

İyi ki varsınız.

İyi ki burada karşılaştık.

Tekrar çok teşekkür ederimmm. Çok şey söylemek isterdim ama başka bir şey diyemiyorum. Aklıma bir şey gelmiyor.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.