Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 12:31 AM   #162 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

yine seçim yapma vakti galibaa. gunluğumm...kendime guvensemm ders çalışacagıma inansamm ...yok derimm gitmiyim işee bi 6 hafta kadar ama o zamna kadarda teklif sürem dolar :(

ama olucagı soluorum ben ne ders çalışcam nede iş teklifini kabul edılcemm ........

mutluyum ama hemde çokk...başardım çünküü....eger kabul eılmeseydım affedemezdım kendımııı galıba.haytım boyunca bu yuk benimle olucaktı..
çok utanıyorumme vdekilerden insanlardan .helede üni arkadaşlarımdaan ..ama şimdi bittii gerçekten bittii aradım bugn göğsumu gere gere sohbette tımm..
en yakın unı arkadaslarıma daha solemedımm..çünkü zor bi dönem atlatıyorr ..onu bıde ben üzemem haftayaa yanlarına ziyarete gidicem ...
yelda çalışmassan olmıcakk bakk olmıcakk...evet belki şimdi başardın ama asıl başarman gereken şeyy bu degıll bunu sende bılıosunnn ...
ne olur bu akşamm guzelce düşünn...bı kez daha cok ii düşünn ..
kib gunlugum ....seni cok sevıyorumm....

sevdiğim şimdi sana 1 adım daha yaklaştım.imkansızlıkları ancak başararak çözebilirz demiştinyaa ..

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla