Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 07:58 PM   #3 (permalink)
sensiz_dunya
Teğmen

Tesekkür: 4
23 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sensiz_dunya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Her şey güzel fakat bu 2 problem nedir, çıldırcam

Alıntı:
browser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir hayli mesafe katetmişsin..Zamanla diğer hususlardada mesafe alırsın..Kendi ihtiyaçlarını sen daha iyi bilirsin..suçluluk telkini dinleme ihtiyacı hissediyorsun...dinlersin...Yıllardır üzerindeki baskılama kalkar iken...haklıda olsan tepkilerinde kantarın topuzunu kaçırmış olabilirsin...zamanla buda oturacaktır..yerini dingilige bırakacaktır...haklılıgına karşı verdiğin tepkilerin....yanıt vermeye dönüşecektir...

Telkinleri dinler iken 18 saat dinlemen...başında her hangi bir tepkiye yol açtımı..hopörlerlemi dinlemeyimi tercih ediyorsun..hangi oynatıcı ile dinliyorsun...Hangi versiyonu tercih ediyorsun..
Cevabınız için teşekkürler fakat benim sorum işin tekniğine uymayan bir düşünce ile ilgili

Deniliyor ya ilk etapda Ego ve suçluluk 2 hafta dinlenecek sonra suçluluk çıkartılıp diğer telkinler ihtiyaçlara göre eklenecek. ( siz de aynı şeyi söylüyorsunuz zaten ) Bende bu şekilde uyguladım ve ilk mesajımda da açıkladığım gibi iki problem yaşıyorum. bundan dolayıda soruyorum işin tekniği bu şekilde fakat bende ki bu problemler acaba suçluluğu dinlemediğim için mi böyle bir durum söz konusu? ya da farklı bir problemim mi var? (ne biliyim belki 3-4 telkin dinliyeceğim ya da sırasını yanlış yapıyorum)
sensiz_dunya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla