Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 08:50 PM   #28 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: aman allahım!!!!!

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keısnlıkleee smyrna1 sana sonuna kadar katılıorum..şu anda cıdden donum noktasındayım ya değişcem ya da boyle devam edıcem...ben değişmek ıstıorum...o yuzden bu kıtabı okuyup bıtırıp tekrar okuycam ve daha başkalrınıda ve sızlere aktarıcam..emın olun değişmek elımızde...sf mıyım bılmıorum ama..bazen kaygılarımın hemen hemen hepsıne yakınını sacma buluorum...
Umarim basarirsin..Benim de nacizane bir kitap onerim var. 80-90 kisisel gelisim kitabi okudum ama hic birini 5 kes okumadim. Biri haric Les Giblin - "İnsan İliskilerinde Kendine Güven ve Güc Elde Etmenin Yolları" -- Sistem Yayincilik.. Bence sosial psikolojide bir sah eser. Mükemmel ötesi bir kitap. Kitabın arka kapaginda ilginc bir yazi var--"Binlerce insanın yasaminda kanitlanan bu kitaptaki yontemler, bazi yaygin fikirleri alt ust edebilir. Ancak bir ustunlukleri vardir: İse yararlar!" ---- Bu kitap sayesinde 4 yil boyunca hoslandigim ama hic bir zaman konusamadigim bir kizla tanistim ve tanisdigim gun ona kendisinden hoslandigimi soyledim.(O zaman daha telkinlerin ne oldugunu bile bilmiyordum) Yani o kadar insani atesleyen bir kitap. Bu kitabı Bakı-ya getirip satan arkadaslara da tesekkur ediyorum. İstanbulda cok rahat bulmak mumkun. istiklal caddesinde bir kitapci var orada yok yok))
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla