Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı
Umarim basarirsin..Benim de nacizane bir kitap onerim var. 80-90 kisisel gelisim kitabi okudum ama hic birini 5 kes okumadim. Biri haric Les Giblin - "İnsan İliskilerinde Kendine Güven ve Güc Elde Etmenin Yolları" -- Sistem Yayincilik.. Bence sosial psikolojide bir sah eser. Mükemmel ötesi bir kitap. Kitabın arka kapaginda ilginc bir yazi var--"Binlerce insanın yasaminda kanitlanan bu kitaptaki yontemler, bazi yaygin fikirleri alt ust edebilir. Ancak bir ustunlukleri vardir: İse yararlar!" ---- Bu kitap sayesinde 4 yil boyunca hoslandigim ama hic bir zaman konusamadigim bir kizla tanistim ve tanisdigim gun ona kendisinden hoslandigimi soyledim.(O zaman daha telkinlerin ne oldugunu bile bilmiyordum) Yani o kadar insani atesleyen bir kitap. Bu kitabı Bakı-ya getirip satan arkadaslara da tesekkur ediyorum. İstanbulda cok rahat bulmak mumkun. istiklal caddesinde bir kitapci var orada yok yok)) |
aa bı dkka ben o kıtabı sankı hatırlıorum..evet bend eolmaıs gerekıordu.du arıyayımd abulrusam bedne okuyayım..