Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 09:53 PM   #19 (permalink)
mel2601

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mel2601 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ?

İki tane benzer msj atmışım,gitmedi zannedip tekrar atınca öyle oldu...özür diliyorum öncelikle.Sonrasında paylaşmak istediğim birşey var..;Geçenlerde okula gitmeden önce öğle arasında annemle tartışmıştık,biraz da fırça yemiştim açıkçası:S..Okula gidip de sıramda otururken kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam,sonra iki boş derste telkinleri dinledim (içeriği;sf,başkalarının düşüncelerini fazla önemsememe,kendine güven şeklinde listem)sonra kendimi gerçekten iyi hissetmeye başladım.Sanki içten içe ağlıyordum da bu telkinler beni teselli etmişti ve ben de kendimi iyi hissetmeye başlamıştım.Kendini kandırmak değildi yani,belki biraz daha iyi hissederim hem dinlemem lazım mümkün olduğunca dedim ve dinledim..tamamen telkinlerin kendi etkisiydi ve o zaman gerçekten etki ettiklerini anladım.Bu işe inancım arttı,kim bilir ben ruh halimi çok önemsemediğim zamanlarda telkinler bilinçaltımda aslında o anda neleri değiştirmekte?!Ama şöyle birşey var kimse de kalkıp şu sürede sf'yi %100 geçirdi,iyileştirdi diye net birşey yazmamış.Yazanlar da uzun süreler dinlemişler ztn ama genelde yorumlarda az da olsa etki etti şeklinde yazıyor.Ee demek ki iş sabırda ve ısrarlı bir yaklaşımda bitiyor,kimse hiçbir işe yaramıyor dememiş..herkeste değişimler oluyor ama net birşeyler için sabretmek gerektiğini düşünüyorum ben kendi adıma...ve tabi ki de dinlemeye devam ediyorum...
mel2601 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla