Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2010, 12:37 AM   #9 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni !

Alıntı:
yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayatımdan şu an için aklıma gelen ilk örneği vereyim hemen.

benim her olayı ciddiye alan bir yapım var;geleceği çok fazla düşünürüm. Hatta bazen olayları gözümde öyle büyütürüm ki kendimi hasta edecek kadar.

karşıma,hep benim zıttım insanlar çıkıyor;yani gamsız,olayları ciddiye almayan,sorumsuz... sizce bunun nedeni ne olabilir?

o insanları istemeidğini söylemeyi bırakıp neyi istediğini söylemye başla ..belki sana bu kadarda ciddiye alınmadanda yaşanır demek istiyorlardır..belkide kendini sevmen sorumluluk duygunu taktir etmen için zıttın gösteriliyordur..bence kendinle gurur duyman için kendini onaylanman için mesaj olabilir..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla